Qui som

Som un equip de professionals altament qualificats i compromesos a oferir un servei integral d’assessoria a empreses. La nostra àmplia experiència als camps laboral, mercantil, comptable i fiscal ens permet oferir solucions personalitzades i eficients per satisfer les necessitats específiques dels nostres clients. L’administració és com és, ja ho sabem, i ens hi hem de relacionar sí o sí, de manera que caldrà una bona combinació de coneixement, dedicació, experiència a les “trinxeres” i sentit comú per sortir-ne ben parat.

A la nostra assessoria, valorem la confiança i la relació de llarg termini amb els nostres clients. Ens esforcem per oferir un servei proper i personalitzat, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada negoci  i oferint suport constant a la presa de decisions empresarials. Quan cal valorar un model de negoci, quan es posen els fonaments del que esdevindrà una empresa, quan creix l’activitat i també quan hi ha mala mar, allà hi som, acompanyant els nostres clients a les verdes i a les madures.

Exploreu la nostra pàgina web per conèixer més sobre els nostres serveis, el nostre equip de professionals i els casos d’èxit que hem aconseguit juntament amb els nostres clients. Estem segurs que trobareu en nosaltres el suport necessari per potenciar el creixement i l’èxit de la vostra empresa.

Contacteu-nos avui mateix i descobriu com la nostra assessoria pot marcar la diferència al vostre negoci!

Ens veiem com un grup de professionals apassionats de la nostra feina i amb prou experiència per afrontar qualsevol repte.

Per què triar-nos?

 1. En l’àmbit fiscal, entenem la complexitat del sistema tributari i la importància d’una correcta planificació. T’ajudarem a complir les teves obligacions amb les diferents administracions tributàries, a optimitzar la càrrega impositiva i a aprofitar els beneficis fiscals disponibles, assegurant el compliment de la normativa vigent, maximitzant els teus recursos i minimitzant els riscos.
 2. El nostre servei d’assessorament comptable es basa en la minuciositat i la precisió necessàries per mantenir una gestió financera sòlida. Comptem amb experts comptables que s’encarregaran de portar la comptabilitat de la teva empresa, elaborar els estats financers i fer els informes necessaris per a un adequat control i el seguiment d’actius i passius.
 3. Pel que fa a l’assessoria mercantil, comprenem els desafiaments que enfronten les empreses en un entorn comercial en evolució constant. T’acompanyarem en la presa de decisions estratègiques, t’assistirem en la constitució i la dissolució de societats, i et guiarem en la redacció de contractes i acords comercials, garantint així la protecció dels teus interessos i el creixement del teu negoci.
 4. En l’àmbit de l’assessoria laboral, som aquí per ajudar-vos a navegar pel complex entorn legal i normatiu on es desenvolupa la relació entre ocupadors i empleats. Des de la contractació inicial fins a la gestió de nòmines, contractes i acomiadaments, us proporcionarem l’orientació necessària per assegurar el compliment de les lleis laborals i fomentar un ambient de treball just i equitatiu. També col·laborem amb altres despatxos més enfocats a l’assessoria comptable i fiscal, encarregant-nos de la gestió laboral dels seus clients.
 5. I fem més coses! Però ja no hi cabien.

Quins tipus de professionals i empreses confien en nosaltres

Hosteleria

Comerç i tallers

Indústria

Transport i logística

Construcció

Instal·lacions

Informàtica

Assegurances

Professions liberals

Artistes

Arrendadors d'immobles

Societats patrimonials

Més de 25 anys
d'experiència.

Cerquem l’excel·lència i aconseguir resultats extraordinaris

0

Empreses constituïdes

0

Contractacions de personal

0

Impostos presentats

0

Clients satisfets

Els nostres objetius

A Doc Assessors no ho sabem tot, però ens hem fixat una sèrie d’objectius clars i ambiciosos per brindar un servei d’alta qualitat i valor afegit a les empreses que confien en nosaltres. Aquests objectius són els pilars fonamentals que guien la nostra tasca diària i defineixen la nostra visió com a assessors empresarials.

 • Proporcionar orientació estratègica
 • Garantir el compliment normatiu.
 • Optimitzar la gestió financera.
 • Fomentar el creixement i la rendibilitat.
 • Establir relacions de llarga durada.

Ens enorgulleix especialment poder contribuir al creixement i l’èxit dels autònoms i empreses que confien en la nostra assessoria empresarial.

Assessoria d'empreses a Barcelona

El nostre equip

Definició de professional:

 1. Dit de la persona que exerceix una professió. Els professionals de la medicina. És un bon professional.
 2. Dit de la persona que exerceix com a professió una activitat que ordinàriament no ho constitueix (per oposició a amateur). Un jugador professional. Un comediant professional. Un professional de la ràdio.
 3. (per analogia)Delinqüent professional.

(Ignoreu si us plau el tercer punt)

Ens definim com gent propera i compromesa amb la nostra tasca, no us atabalarem amb normatives i jurisprudència sinó que anirem al gra: què passa, com ho solucionem.

Skip to content